``   Three days in a row``

Dit is  de pagina over het nest van Carlos vd Vikinkjes ( Dieseltje) en Knofje d Vikinkjes, geboren 29 Augustus 2013.. Een vervolg op dit nestje komt er, de pagina `` Knutsel and Friends`´, alles over Knutsel en haar broertje en zusjes. De prachtige foto´s die Ernst von Scheven van dit nestje heeft gemaakt staan op de startpagina.

                       Geboren 29 Augustus 2013


Knof mocht zelf de namen voor de pups bedenken:


Teefje 1:                   Knutsel                 van de Vikinkjes
Teefje 2:                   Hot Stuff            van de Vikinkjes
Teefje 3:                   No Mercy             van de Vikinkjes 
Teefje 4:                   Toedeloe              van de Vikinkjes
Reutje    :                   Sjonnie van Anita van de Vikinkjes
Juni 2013/ Ik was bijna 2 jaar en m n baasje besloot dat het tijd werd voor een date. Onze ogen waren allang getest in Januari en Februari dus alle voorbereidingen waren getroffen!
Ik had geen zin in een one night stand dus werden het `3 days in a row`` Dieseltje mocht op strand/sexvakantie komen.Diesels liep al een tijdje met een foto van mij in een medaillon aan zijn halsband om aan me te wennen...
Ik vond hem meteen leuk, het was liefde op het eerste gezicht. Hij heeft echt alles! Een echte Hunk, gespierd, prachtige harde vacht, compleet gebit, lief, zacht, en luistert heel goed en.................... sloopt niets dus de ideale combi!
We snapten in eerste instantie niet echt wat de bedoeling was maar na lang aanhouden van de kant van Dieseltje is het dan gelukt. En we waren niet meer te stuiten? Het ging maar door? We wilden niet dat iemand zich ermee bemoeide dus het baasje kon alleen vanachter de schuifpui meekijken?
Hier staan we onder de droogmolen....


Na 3 dagen waren we compleet sufge........


Ik was blij dat ie weer opgehaald werd...
En Dieseltje heeft nog eens ``Three days in a row`` voor pampus gelegen...!

Daarna was het afwachten..... heel spannend, ik kreeg last van verlatingsangst, Ik moest en zou in de buurt van het baasje blijven en was ze er niet dan pikte ik kleding om daar op te gaan liggen...Ook buiten blijven was geen optie, ik zat vastgeplakt tegen de keukendeur dus die deur moest open blijven:
Mag de deur please open blijven?
En niet lang daarna werd ik misselijk, kotsmisselijk, iedere morgen...


Zelfs mijn lievelingssmaak Renske kotste ik weer uit.... gelukkig at Leentje het uitgekotste voer  weer snel op.....
En mijn haar zat ook voor geen meter....Tot overmaat van ramp werd mijn buik kaalgeschoren voor de echo dus iedereen kon zien dat ik 13 tepels had! Ik wist natuurlijk allang dat ik zwanger was maar het baasje wilde flink veel geld uitgeven. En Ebert had weer gelijk, 5 pups!
``Ga weg met je camera, ik zie er niet uit``!Ik bleef maar groeien.... en ik had echt geen idee wat er met me aan de hand was? Dus zo af en toe pakte ik, zoals Louise dat zo mooi zei `` een Knof momentje`` en ging even lekker op mijn zelfgesloopte zonnebed liggen rollen, dan zat die buik niet zo in de weg.


Hier denk ik na wat er in godsnaam aan de hand is met me...Gek werd ik van die dikke buik!Toen kreeg ik het gevoel dat ik een leuk plekje moest zoeken.... de hondenlinnenkast leek me ideaal?
Maar ik werd betrapt!


Maar ik mocht gelukkig wel zelf een leuk kleedje kiezen voor de bevalling.

Hier ben ik de werpkist  aan het `` inliggen``.En hier gaat het serieus worden...

Na 3 dagen voorbereiding en 3 nachten spoken was het baasje zo gesloopt en toen ben ik pas begonnen!
In 4 uur tijd 5 pups, ik kon ze zo aanpakken, zo zie je maar weer dat  ervaring, geduld en vooral  cool blijven tijdens de laatste dagen van de dracht beloond kunnen worden. Knof wist precies wat ze moest doen en was direkt een super toegewijde moeder. 3 pups geboren en nog volop bezig.
Persweeën.


Geboorte 5e pupje, ze weet feilloos wat ze moet doen.

Nog nat en nu al op de foto op Facebook!Even tellen of het er net zoveel zijn als op de echo, ja hoor vijf!


Allemaal droog!

De nieuwe babygluurder, Leentje, ze is supernieuwsgierig...Ze probeert even een glimp van de pups op te vangen 
En als je dan toch in de tuin moet plassen weer even snel een `´Knof momentje ``pakken.
Wat een fantastische toegewijde moeder, ze doet alles met het grootste gemak.Knof: `` mijn haar zit vandaag een beetje fluffig``De eerste statieportretjes met Louise en Rebecca.Rebecca met Knutsel.Eerste kennismaking met de tuin, je ziet ze denken `` waar gaat dit over`´....

Knof: `` Heb je misschien ook een groter mandje voor me`´?
Wijsneus Hot Stuff heeft de uitgang al snel gevonden.Een mandje met geluk!

Nog een!


Jisca met Hot StuffMet Sjonnie
Met No Mercy
Met KnutselMet Toedeloe
Lekker naar buiten met de kraamvisite.Even het nieuwe riempje passen... Leentje is idolaat van de pups.

Sjonnie met Louise


Sjonnie

Louise en haar moeder met No Mercy, Knutsel en Toedeloe.
Karaktertestje met Knutsel.KnutselLouise met No Mercy.
Rebecca met No Mercy.No Mercy
ToedeloeNaar de dierenarts, Knof sloopt nog snel even een tennisbal..Puppieknuffelen door de trotse baasjes van Dieseltje.

Netjes in het grind poepen!De `` tuinruimers``