Smaadcampagne
De partner van een Nederlandse  Teckel fokster woonachtig in Belgie voert op Facebook een smaadcampagne tegen mij
( 2015).
Geholpen door wat pupeigenaren van hen. Daarnaast stalken zij al jaren andere Nederlandse en Duitse teckelfokkers.

Naar aanleiding van het schandaal met de teckelfokkers in Woerden in 2018 waarbij honderden zwaar verwaarloosde, uitgemergelde, getraumatiseerde  en mishandelde teckeltjes in beslag zijn genomen die hun leven moesten leven met 2 of 3 stuks in totaal vervuilde reiskenneltjes. Soms zonder te weten zwanger, met pups die dan na een week met ""schoonmaken ""ontdekt werden...!! Feiten, te gruwelijk voor woorden....
Zonder de meest elementaire behoeftes als voldoende voeding, drinkwater en lichaamsbeweging.
Zijn ""Absolute Originals""  en hun pupbaasjes nu opnieuw bezig om gedupeerden/slachtoffers van deze teckelkennel te intimideren . Let wel, dit was na de inbeslagname van de honderden teckeltjes die zwaar verwaarloosd hun leven leefde in reiskoffertjes in hun eigen urine en ontlasting... Na de gruwelijke beelden van uitgemergelde hondjes met pus uit ogen en neus, totaal gestoorde, schuwe wezentjes......
Naomi Hendriks  en Luc Kroese bleven de zaak bagatalliseren..."het waren zulke goede fokkers"" "het was alleen de laatste jaren het geval"" enz enz..

9 Juli 2020. inmiddels is er een uitspraak in deze zaak, beide teckelfokkers zijn veroordeeld, alle door hen gepleegde strafbare feiten staan onder de uitspraak:

Moeder:
https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2020:3346&showbutton=true

En dochter:

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2020:3345&showbutton=true

Ze noemen deze gedupeerden/slachtoffers van de teckelkennels uit Woerden oa "" huisvrouwen die meer verstand hebben van hun stoomstrijkijzers"". Het vreemde is dat deze lasteraars zelf nest na nest fokken soms wel 30/40 pups per jaar en mevr Naomi Hendriks zich zeker de laatste 25 jaar alleen met het huishouden en teckels fokken heeft beziggehouden ( maw, ze heeft zelf nooit gewerkt in al die tijd)? De dames die zij beledigen hebben echter goede opleidingen en goede banen? De hele groep gedupeerden wordt door hen bedreigd, geintimideerd en belachelijk gemaakt.
Ook Jaap Jongbloed van het TV programma "" opgelicht"" werd door "" megalomaan"" Naomi Hendriks geintimideerd en belachelijk gemaakt.. het progammma zou aan "" framing"" gedaan hebben.. zogenaamd onterecht de broodfokkers in kwaad daglicht gesteld hebben.. Maandenlang heeft ze in het openbaar gedupeerden geintimideerd, met namen, adressen, het ging maar door...

https://opgelicht.avrotros.nl/nieuws/artikel/teckelfokkers-uit-woerden-krijgen-voorwaardelijke-celstraf-een-boete-en-een-beroepsverbod/

En ze gooien hier en daar nog wat  laster uitspraken op Facebook over andere fokkers en heel veel gebral en leugens om een charme offensief kracht bij te zetten voor de fokkers in Woerden. Onder andere:
"" Ellen Balk verkoopt wel blinde hondjes"" ( 2018). Zie screenshot hieronder.

Dit is pure laster van de heer Luc Kroese/schuilnaam op Facebook Luc Owitz. Nu snap ik dat als je als bejaarde kwijlebal de hele dag in een rolstoel zit en alleen met je piemel kunt spelen, je gefrustreerd raakt. Maar ga aub wat anders doen? Alles wat deze man en zijn compaan verkondigt raakt kant noch wal of is gelogen. Alle screenshots met reacties van hen zijn overigens bewaard. Voor het geval ze ontkennen ze ooit gedaan te hebben. En om er nog eens hard om te lachen hoe dom mensen kunnen zijn.

Ik heb ( godzijdank) nog nooit een blind teckeltje gefokt of verkocht. Dit is ook heel simpel na te gaan in de openbare databank van de raad van beheer op kynologisch gebied. Een hondje met mijn kennelnaam en een dergelijke testuitslag is niet te vinden. Ook alle voorouders hebben goede testuitslagen.
Deze uitspraak is dan ook puur bedoeld om mij en mijn kennelnaam te beschadigen.

Ook de leugens van Dhr Kroese ""als zou ik geen hondjes hebben mogen kopen bij "" kennel Wie Anders"" in Woerden" is volkomen uit de lucht gegrepen en zoals gewoonlijk weer "" gebakken lucht"" van hem.
 Nee, gelukkig niet, ook nooit van plan geweest, dat kunnen beide dames van Z ook bevestigen.
Gelukkig had ik mijn eigen dekreutjes en teefjes.

 

En als ik zie wat er na de inbeslagname voor rotzooi is gefokt door de NTC clubfokkers ""Vliegende Kiep en Wie Anders"" uit Woerden ben ik daar heeeeeel blij om. Ik heb nog nooit zoveel ellende en droefenis uit 1 kennel gezien en nog nooit zoveel foute gebitten in mijn hele 43jarige  ""fokkers leven"".
Het grappige is ook dat nu deze 2 opeens weer dikke vriendjes zijn? Van Zijl was degene die het verhaal rondvertelde ( ik heb dit zwart op wit) dat alle fokdieren van Absolute Originals aan de oogziekte pra leden? Ook de "" doodgereden'' Tony Chocolonely"" en alle teckels die zogenaamd weg moesten vanwege klachten van de buurman van AO?
En nu dikke vrienden?? Soort zoekt soort?

In tegenstelling tot wat Naomi Hendriks beweert dat "" de kennels in Woerden
uitsluitend fokte met "" Uitmuntende dieren""...... alles gelogen, honderden hondjes ook importhondjes waarvan de stambomen niet eens in het NHSB waren ingeschreven, met allerlei afwijkingen, en toch mee gefokt...

En de bewering dat 
""Vliegende Kiep"" alleen standaard ruwhaar fokte..... ook al zo'n leugen uit de mond van Hendriks waarmee ze diverse mensen "" de les leest"".  Er zijn onder beide kennelnamen alle maten gefokt, standaard, dwerg en kaninchen?
Even een kijkje in de openbare databank en Hendriks had niet zo ontzettend voor paal gestaan....
Dit op 2 kennelnamen fokken is door de fokkers in Woerden natuurlijk jarenlang gedaan om in een laatste wanhoopspoging onder de verplichte papieren voor "" honden en kattenbesluit"" te komen. Want meer dan 20 pups per jaar per kennelnaam moest je toch echt wel dat bewuste diploma hebben. Maar dat waren er inmiddels al 150 per jaar met stamboom, die zonder stamboom niet eens meegerekend...

 

Absolute Originals heeft echter jarenlang de reuen gebruikt van de kennels,in Woerden vandaar hun pleidooi en charme offensief voor deze  broodfokkers.. Wees er maar trots op dat deze rotzooi en ellende nu de basis is van je lijnen omdat je nooit eerder je nek hebt uitgestoken om zelf iets fatsoenlijks te importeren zoals vele andere standaard ruwhaarfokkers wel hebben gedaan. En die door jullie ook al jarenlang uitgebreid op grote schaal en openbaar gelasterd en getreiterd worden.....

En er zogenaamd "" prat"" op gaan dat je uitsluitend en alleen "" versgevoerde"" reuen gebruikt.... deze hondjes van de kennel uit Woerden kregen netaan te eten en alle in beslag genomen honden hadden, hoe jong ook, al totaal verrotte gebitten... veroorzaakt door ??......brokkenvoeding!

Dus ook dat is weer eens '' gebakken lucht"" gebleken van bejaarde lasteraar dhr heer Kroese...net zoals het feit dat deze kennel tot voor een paar jaar  niet eens over een kennelnaam beschikte. Ook "" gebakken lucht"". Veel gebral en gepoch, daar zijn ze erg goed in. Twee tot elkaar veroordeelde idioten die geen kant op kunnen....

Dit is al eens eerder opgemerkt door een andere fokster en inderdaad waar. De honden zijn jarenlang gefokt met  alleen een  roepnaam  "" Jan, Piet of Klaas"" of een jaarletter zoals zovelen mensen zonder een kennelnaam een keer een nest fokken. Deze hondjes zijn natuurlijk ook heel moeilijk terug te vinden want er zijn miljoenen hondjes met dezelfde namen? Misschien hadden ze een kennelnaam in de begintijd toen ze "" Bullen"" fokte en willen die niet meer gebruiken, niet goed voor hun ""imago"" of wat er dan nog van over is? Ik weet het niet?

"" Absolute Originals "is geen FCI erkende kennelnaam, nooit geweest, en bestaat dus helemaal niet.
En tot voor een paar jaar terug was er dus niet eens sprake van een kennelnaam....En nu is er sprake van een soort "afkorting"" als kennelnaam......Je moet toch wat?

Door de heer Kroese wordt een blind Teckeltje getoond waarover beweert wordt dat het door mij gefokt zou zijn. Dat is niet juist, dit teckeltje komt uit een eenmalig nestje van een andere fokker.
De betreffende eigenaren, de Fam. Vilders, ook eigenaren van een hond van de Belgische kennel  uit Westerlo, doen mee aan smaadcampagne, inmiddels al 6 jaar.
Iemand uit de medische wereld die alle teksten van de heer Kroese en zijn partner mevr Naomi Hendriks gelezen heeft merkte op of het misschien mogelijk kon zijn dat deze heer aan een hersentumor leed?

Ze hebben zich in ieder geval na dit charme offensief voor de broodfokkers in Woerden onsterfelijk gemaakt.En nog steeds spannen ze pupkopers voor hun karretje om het voor hun op te nemen.


Dat het betreffende hondje niet door mij gefokt is blijkt overduidelijk uit het feit dat het mijn kennelnaam "van de Vikinkjes" niet draagt.


Beide ouders van dit hondje hebben voorafgaand aan de dekking een ECVO test ondergaan, en beiden waren vrij van PRA en cataract. Ook de voorouders zijn allen getest door middel van een ECVO test. Dit alles is heel simpel na te gaan in de openbare databank van de Raad van Beheer.

Volledigheidshalve treft u hieronder screenshots aan van de stamboom en het oogonderzoek van het betreffende hondje, alsmede screenshots van de oogonderzoeken van de ouderdieren.23 November 2015/ uitslagen genetische testen:

Daarnaast heb ik alle hondjes waarmee ik gefokt heb dubbel  en onafhankelijk van elkaar laten gen testen bij zowel Laboklin  in Engeland als Genomia in Tsjechie en ik ben ontzettend blij met de uitslagen! Op 2 mutaties PRA die ook daadwerkelijk voor kunnen komen in deze dwerg ruwhaarlijnen ( de meeste fokkers testen op het verkeerde gen waaronder de persoon die deze smaadcampagne gestart is smiley).


Hiermee kan ik deze grove beschuldigingen/leugens en pure laster weerleggen/afronden.
Het ECVO oogonderzoek van het bewuste teckeltje:
 Cataract( niet congenitaal) wil zeggen: niet aangeboren cataract.

De ouders en hun oogonderzoeken:


Maurits Marijn Jubelhonk.